Participă și tu

Cunoaște echipa

Liviu Baltă

Fondator și CEO al platformei Prețuim Familia. Coordonează și organizează voluntar proiectele și evenimentele realizate de aceasta. Este un soț și tată care face tot posibilul să își iubească familia și să încurajeze și pe alții să își iubească familiile.

Pr. Stelian Tofană

Preot de peste 30 de ani, profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă, președinte de onoare al Organizației Creștine Agape. Excelent scriitor și vorbitor, vizionar, dornic să împărtășească și altora experiențele și cunoștiințele sale.

Gabriel Braic

Profesor de limba şi literatura română, soț și , tata, organizator de tabere pentru liceeni şi studenţi, vorbitor la conferinţe, autor a două cărţi, manager de proiect al conferinţelor Agape pentru familii din 2015, realizator al emisiunii TV "Tableta de limbă română".

Codruț Gârboan

Tata a trei copii, blogger si initiator impreuna cu Liviu Balta si Ionut Mos la platoforma Pretuim Familia. Artist de natura lui, iubitor al cărților, fire meditativă, iubește scrisul și îl fascinează să găsească frumosul din fiecare lucru mărunt dăruit de Dumnezeu.

Ionuț Moș​

Cofondator al platformei Pretuim Familia, om de afaceri, soț și tată dedicat a patru copii. Se declară un familist convins și luptă pentru păstrarea valorilor morale și creștine în familia traditional creștină.

Daniel Munteanu​

Este tata patru copii si bunic pentru trei nepoti. A studiat la Institutul de Arhitectura Ion Mincu, lucreaza ca grafic si web designer. Este pasionat de alergare si tir cu arcul UI si UX interface. Picteaza si expune pictura in expozitii individuale si de grup.

Devino și tu un AUTOR DE ARTICOLE

Să scrii articole nu e o treabă simplă, dar nici una foarte complicată. Două sunt condițiile necesare și suficiente. Mai întâi să ai ceva de spus, ceva nou nemaiauzit, o experiență personală sau o părere, un principiu bazate pe ceea ce ai trăit sau experimentat. Apoi să îți iei timpul necesar pentru a consemna (evident în format electronic) ceea ce vrei să comunici. Multe romane ce ar fi putut devenii celebre nu au fost tipărite pentrucă nu au fost scrise, dar și multe scrieri fară har umplu raftul librăriilor. Deci dacă crezi că indeplinești cele două condiții de mai sus, atunci la trebă.

Cum procedăm

A trecut vremea cu “scoate-ți o foaie de hârtie” așa că textul va trebuii să îl trimiți în format electronic. E foarte bine să folosești diacritice altfel cineva va trebuii să facă acest lucru în locul tău. Trebuie să ști că articolul va fi citit înainte de publicare pentru a verifica dacă lipsește o virgulă, o literă dar in nici un caz nu va interveni nimeni în substanța sa.

Care sunt condițiile

  • Un articol trebuie să aiba între 400 și 600 de cuvinte.
  • Bolduiește lucrurile pe care vrei să le evidențiezi.
  • Folosește bulete sau numere de ordine dacă e vorba de o listă.
  • Postările trebuie să nu fi fost publicate anterior sau să specifici acest lucru dacă e cazul.
  • Folosește un “excerpt” (scurt text de 25 de cuvinte care să definească subiectul articolului) si trimite un link de pe rețelele tale sociale la articolul de pe site. 

Interesat? Completează formularul și hai să pornim!

Sari la bara de unelte